AI-työkalupakki verkkokurssien markkinointiin -tehokurssi by Campwire Academy

AI-työkalupakki verkkokurssien markkinointiin -tehokurssi

Campwire Academy

Tervetuloa tutustumaan tekoälyn voimaan markkinoinnissa!

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluaisit vapauttaa aikaasi ja energiaasi markkinointitehtävistä. Mitä jos voisit ulkoistaa aikaa vievän sisällöntuotannon, myyntipuheiden hionnan tai some-postauksien kirjoittamisen tekoälylle, kuten ChatGPT:lle?

Tämän tehokurssin jälkeen ymmärrät tekoälyn perusteet ja tiedät, miten hyödyntää sitä markkinoinnissasi. Saat haltuusi 7 konkreettista markkinointimetodia, jotka perustuvat tekoälyyn. Kurssin opit perustuvat omiin kokemuksiimme ja löydöksiimme ChatGPT:n kanssa työskentelystä.

Kurssin sisältö

  1. Tekoälyn käyttö oman kirjoitustyylisi mukaisen markkinointisisällön tuotannossa
  2. Luonnosten muuttaminen loistavaksi sisällöksi nopeasti ja vaivattomasti
  3. ”Kirjoittajan blokin” murtaminen
  4. Sisältöjen vaikutuksen moninkertaistaminen
  5. Tekoälyn avulla tuotettujen otsikoiden, myyntispiikkien ja muiden markkinointimateriaalien tuottaminen
  6. Digituotteiden myynnin kasvattaminen myyntitekstien puutteiden paikkaamisen avulla
  7. Loputon lähde sisältöideoita markkinointiin


Kurssi sisältää 15 tiivistä ja suoraan asiaan menevää videota, jotka pystyt katsomaan tehokkaasti yhdessä tunnissa.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Tämä kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat tehostaa verkkokurssien tai muiden digituotteiden markkinointiaan hyödyntämällä tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia.

Kurssin vetäjänä toimii Mitro Patrikainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus digibisnesalalta. Hän on jo pitkään käyttänyt tekoälyä päivittäisessä työssään ja haluaa nyt jakaa oppimansa tiedot kanssasi.

Investoi tulevaisuuteesi

Vapauta itsesi markkinoijan roolista ja keskity luovaan työhön, joka tuo sinulle iloa, tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita. Tekoälyn avulla voit tehostaa markkinointiasi, säästää aikaa ja saada lisää näkyvyyttä eri kanavissa.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada nämä tekoälyn hyödyt käyttöösi yhdellä pienellä investoinnilla. Kurssin hinta on 149€ (sis. alv 24%). Kurssi on käytettävissäsi kokonaiset 2 vuotta ostopäivästä lähtien.

14 päivän tyytyväisyystakuu

Haluamme, että olet täysin tyytyväinen tähän kurssiin. Uskomme niin vahvasti kurssimme tarjoamaan arvoon, että annamme sinulle 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Tämä tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön tai et usko sen tuovan lisäarvoa liiketoimintaasi, voit peruuttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa ja palautamme sinulle kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu mukaan nyt ja aloita uuden aikakauden markkinointi AI-työkalupakki verkkokurssien markkinointiin -tehokurssilla.

Tervetuloa mukaan!

AI-työkalupakki verkkokurssien markkinointiin -tehokurssi
149,00 €

sis. ALV 24 %